Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΣΟΥΠΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΣΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ:

85 γρ ελαιόλαδο
125 γρ κρεμμύδι
100 γρ φρέσκο κρεμμύδι
250 γρ σπανάκι
100 γρ πράσσο
500 γρ σουπιά καθαρισμένη
250 ml λευκό κρασι
250 ml ζωμό ψαριού
10 γρ αλάτι
3 γρ πιπέρι
20 γρ μάραθο15 mlχυμό λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μετά το φρέσκο κρεμμύδι, το πράσσο και την σουπιά (πρώτα τα πλοκάμια και μετά  το σώμα).Βάζουμε το σπανάκι και μετά από 3 λεπτά σβήνουμε με λευκό κρασί και τον χυμό λεμόνι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι τον ζωμό ψαριού και καπακώνουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε την φωτιά. Σε 15 λεπτά είναι έτοιμο και προσθέτουμε τον μάραθο ψιλοκομμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου