ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΟ:
40 γρ βασιλικό
40 γρ καρύδι
100 γρ ελαιόλαδο
40 γρ παρμεζάνα
2 σκελίδες σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τα βάζουμε όλα μαζί στο μπλέντερ και χτυπάμε πολύ καλά.
ΥΛΙΚΑ:
300 γρ σολωμό
500 γρ πένες
200 ml κρέμα μασκαρπόνε
20 γρ άνιθο ή μάραθο
30 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σωτάρουμε τον σολωμό με το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τις πένες προσθέτουμε το πέστο ανακατεύουμε και βάζουμε και την κρέμα μασκαρπόνε. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι , το πιπέρι και τον άνιθο.
40 γρ βασιλικό
40 γρ καρύδι
100 γρ ελαιόλαδο
40 γρ παρμεζάνα
2 σκελίδες σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τα βάζουμε όλα μαζί στο μπλέντερ και χτυπάμε πολύ καλά.
ΥΛΙΚΑ:
300 γρ σολωμό
500 γρ πένες
200 ml κρέμα μασκαρπόνε
20 γρ άνιθο ή μάραθο
30 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σωτάρουμε τον σολωμό με το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τις πένες προσθέτουμε το πέστο ανακατεύουμε και βάζουμε και την κρέμα μασκαρπόνε. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι , το πιπέρι και τον άνιθο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου