Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΠΕΝΕΣ,ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΟ:

40 γρ βασιλικό
40 γρ καρύδι
100 γρ ελαιόλαδο
40 γρ παρμεζάνα
2 σκελίδες σκόρδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τα βάζουμε όλα μαζί στο μπλέντερ και χτυπάμε πολύ καλά.

ΥΛΙΚΑ:

300 γρ σολωμό
500 γρ πένες
200 ml κρέμα μασκαρπόνε
20 γρ άνιθο ή μάραθο
30 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σωτάρουμε τον σολωμό με το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τις πένες προσθέτουμε το  πέστο ανακατεύουμε και βάζουμε και την κρέμα μασκαρπόνε. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι , το πιπέρι και τον άνιθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου